PAJISJET

 • Macbook Pro 13” (2019) – me procesor i5 1.4 GHz, dhe 8 Gb RAM memorje
 • Monitor DELL 27”
 • Fujifilm X-T3
 • Tastjerë Apple Magic 1
 • Magic Mouse 2
 • Rode Podcaster USB (Dynamic Microphone)
 • Apple AirPods 2 & Beats Solo Pro

APLIKACIONET PËR ZHVILLIM SOFTUERIK

APLIKACIONET PËR KOMUNIKIM

APLIKACIONET PËR MENAXHIM TË PROJEKTEVE DHE ORGANIZIM PERSONAL

 • Trello – për menaxhim të projekteve
 • Calendar, Reminders, dhe Stickies – (aplikacione të vetë sistemit operativ) përkujtues digjital
 • Evernote – për menaxhimin e shënimeve më të gjata
 • Mozilla Thunderbird – email klient ëmë
 • Self Control – për pengimin e qasjes në aplikacione dekoncentruese (rrjete sociale, portale, etj.)
 • Google Drive dhe Dropbox – për ruajtjen dhe sinkronizimin e të dhënave në pajisje të ndryshme

APLIKACIONE TJERA

SHTESAT NË UEB SHFLETUES (Google Chrome)

Google Chrome Extensions

Për herë të fundit e përditësuar më 2 Qershor 2020.