Ylber Veliu

Rreth meje

Jam Ylber Veliu, kam lindur në vitin 1990 në Kumanovë, Maqedonia e Veriut.

Shkollën fillore dhe të mesme e kam përfunduar në vendlindje ndërsa studimet në “Fakultetin e Shkencave Kompjuterike dhe Elektroteknikës” pranë Universitetit “Shën. Kirili dhe Metodi”Shkup.

Aktualisht ndjekë studimet master në UBT, “Shkenca kompjuterike dhe Inxhinieri”.

Punoj nga shtëpia si inxhinier i softuerit në kompani zviceriane dhe britaneze, gjithashtu edhe si ligjerues sezonal në shkollën private Probit AcademyPrishtinë.

Aktualisht jetoj në Prishtinë.

PS: Rreth historisë së punësimit dhe aftësive të mia profesionale mund të informoheni këtu.