Kodimi për fëmijë

NJË TRAJNIM QË FËMIJËVE UA NDRYSHON JETËN Kodimi për fëmijë Pas ndjekjes së këtij trajnimi fëmija juaj do të mësojë logjikën e programimit, krijimin e lojërave kompjuterike dhe aplikacioneve për paisjet mobile. 60 orë 2 platforma 5 module 80+ tema Çmimi 120.00€​ Regjistrohu Përshkrimi Benefitet Syllabusi Projektet Ligjeruesi Pyetjet e shpeshta Regjistrohu Përshkrimi Bëje fëmijën … Continue reading Kodimi për fëmijë