Mëso të kodosh nga ambienti i shtëpisë tënde.

Përmes trajnimeve profesionale dhe mentorimit, PËR PROGRAMERA ju mëson aftësitë teknike përmes së cilave do të arrini pavarësinë financiare.

4.9/5
4.9/5

vlerësimi nga studentët

A dëshiron ta ndryshosh jetën tënde?

Ndiq trajnimet tona

Full-Stack Web Developer Bootcamp 2.0

Pas ndjekjes së këtij trajnimi ju do të jeni në mundësi të krijoni ueb sajte dhe aplikacione nga zero deri në produkt final.

Kodimi për fëmijë

Platformë për edukimin e fëmijëve në programim
Platformë për edukimin e fëmijëve në programim

Pas ndjekjes së këtij trajnimi fëmija juaj do të mësojë logjikën e programimit, krijimin e lojërave kompjuterike dhe aplikacioneve për pajisje mobile.

C#.NET Developer

Pas ndjekjes së këtij trajnimi ju do të jeni në mundësi të krijoni ueb sajte dhe aplikacione të të gjitha llojeve në platformën .NET.

Bazat e TIK-ut

Pas ndjekjes së këtij trajnimi ju do të keni arritur ekspertizë në paketën Microsoft Office, aftësi për hulumtim dhe shkrim akademik, dhe njohuri të avancuara në aftësi të buta.

WordPress Web Design

Pas ndjekjes së këtij trajnimi ju do të jeni në mundësi të dizajnoni dhe ndërtoni uebsajte moderne pa shkruar asnjë rresht kodi.

Ekspert në fushën e tyre

Njihu me ligjeruesit e shkollës tonë

Ylber Veliu, MSc

Ylber Veliu

Themelues / Ligjerues

Ligjeruese në trajnimin "Kodimi për fëmijë"

Enisa Bekteshi Bahtiri

Ligjeruese

Blerjan Gashi, WP Ekspert

Blerjan Gashi

ish Ligjerues

2021 - 2023

Arjan Dalipi

ish Ligjerues

2023

NUMRAT FLASIN VET

Arritjet e shkollës përgjatë 3+ viteve

vlerësimi mesatar
/5
studentë të diplomuar
+
shkalla e punësimit
%
biznese nga studentët
+
Storie suksesi

Disa nga kompanitë ku janë punësuar studentët tanë

QENDRA E UNIVERSIT

Vlerësimet e studentëve për trajnimet tona