Rreth nesh

Që nga fillimi i vitit 2020, në mënyrë intenzive kemi aftësuar mijëra studentë me të gjitha aftësitë e nevojshme për të ndërtuar një karrierë të suksesshme në botën e zhvillimit softuerik.

Përmes trajnimeve tona ne krijojmë eksperienca unike dhe shprehi që garantojnë sukses personal dhe profesional.

4.9/5
4.9/5

vlerësimi nga studentët

Karakteristikat dalluese të shkollës tonë

Krijues komunitetesh

Me çdo trajnim ne krijojmë edhe një komunitet i cili studentëve u jep mundësi që pas përfundimit të trajnimit përpos dijes, të nxënë edhe një tufë miqsh me të cilët mund të lindin një ide që mund ta ndryshojë botën.

Krijues liderësh

Përmes përvojës kemi vërtetuar se vetëm përgatitjet teknike nuk mjaftojnë. Andaj, edhe çdo trajnim ka të rezervuar një numër të konsiderueshëm të orëve të dedikuara për krijim të liderëve të rinjë.

Mbështetje të vazhdueshme

Tek shkolla jonë zilet nuk cingërrojnë! Ofrojmë mbështetje të vazhdueshme për studentët, si përgjatë trajnimeve ashtu edhe më pas. Studentët tanë, miqët tanë! Për mikun "dyert" asnjëherë nuk mbyllen.

Arkivim të dijeve

Çdo ligjeratë, ushtrim, kuiz, projekt, e shaka - arkivohet dhe në to studentët kanë qasje 24/7. "Dyert" e shkollës tonë gjithmonë hapur - studenti shërbehet kur ta ketë kohën dhe qejfin për me hy në "filma" të mësimit.

Ekspert në fushën e tyre

Njihu me ligjeruesit e shkollës tonë

Ylber Veliu, MSc

Ylber Veliu

Themelues / Ligjerues

Ligjeruese në trajnimin "Kodimi për fëmijë"

Enisa Bekteshi Bahtiri

Ligjeruese

Blerjan Gashi, WP Ekspert

Blerjan Gashi

ish Ligjerues

2021 - 2023

Arjan Dalipi

ish Ligjerues

2023

NUMRAT FLASIN VET

Arritjet e shkollës përgjatë 3+ viteve

vlerësimi mesatar
/5
studentë të diplomuar
+
shkalla e punësimit
%
biznese nga studentët
+