TRAJNIM INTENZIV - ONLINE

C#.NET Developer

Pas ndjekjes së këtij trajnimi ju do të jeni në mundësi të krijoni desktop dhe ueb aplikacione të të gjitha llojeve.

5 teknologji
15 module
100+ tema
Çmimi

0€ / Falas

20 Shkurt 2023

Takimi i parë njoftues

20 Shkurt 2023

Fillimi i ligjeratave

Trajnimin e plotë mund ta ndiqni falas në kanalin tonë në YouTube – kliko këtu

Benefitet

Disa nga benefitet e trajnimit

Prej benefiteve të shumta që ofron trajnimi, në vijim kemi veçuar ato më të rëndësishmet:

Qasja në regjistrimet e sesioneve

Qasje në regjistrimet e sesioneve

Të gjitha ligjeratat e zhvilluara, regjistrohen, dhe në to studentët kanë qasje 24/7. Në këtë mënyrë ata do të jenë të plotësuar kur mungojnë, e poashtu edhe plotësojnë atë që u ka ikur nga vëmendja përgjatë mbajtjes live të ligjeratave.

Komuniteti

Komuniteti

Bëhesh pjesë e një komuniteti me të cilin ndan interesa të përbashkëta, të ndihmojnë dhe i ndihmon në avansim personal dhe profesional.

Projekte reale

Projekte reale

Ndërton 3 projekte reale, përmes të cilave do të pasurosh portfolion tënde dhe bëhesh atraktiv për punëdhënësit.

Aftësitë e buta

Aftësitë e buta

Përpos aftësive teknike, pajisesh edhe me aftësi të buta (soft skills) të cilat janë çelës për një karrierë të suksesshme.

Teknologjitë

Teknologjitë

Mëson teknologjitë moderne të fjalës së fundit, me të cilat do të jesh në mundësi që i pavaruar të krijosh ueb dhe desktop aplikacione nga zero deri në produkt final.

Syllabusi
Planprogrami i zgjeruar i trajnimit

Në vijim gjeni planprogramin e zgjeruar të trajnimit. Çdo modul përbëhet nga kapituj të ndryshëm të cilat ligjerohen në detaje dhe me përpikmëri të lartë.

Arjan Dalipi, MSc

Arjan Dalipi lindi më 5 Shtator 1988 në Kumanovë. 

Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në Kumanovë, ndërsa fakultetin e Shkencave Kompjuterike në Universitetin e Europës Juglindore në Tetovë. 

Masterin e kreu në Bruksel pranë Universitetit të lirë të Brukselit (VUB). 

Pasioni për kompjuterin i lindi qysh në moshën 5 vjeçare, atëherë kur së pari herë edhe u prezantua me kopmjuterin. 

Fillimisht ishin video lojërat, pastaj, MS Paint, MS Word – e më pas, me kalimin e kohës u bë teknik i formatimit dhe instalimit të Windows-it. 

Në moshën 10 vjeçare ai krijoi ueb faqen e tij të parë personale me  FrontPage.

Pas studimeve të masterit filloi me punë si programues në teknologjitë e .NET në Belgjikë, ku jeton dhe vepron edhe sot e kësaj dite.

Përpos programimit ka pasion edhe leximin, sportin, filmin, dhe video lojërat.

Pyetjet e shpeshta

Gjeni përgjigjet e pyetjeve të shpeshta

Trajnimi do të fillojë më datë 20 Shkurt 2023.

Dy herë në javë nga 3 orë akademike.

ORARI

E hënë, 19:00 – 21:30

E mërkure, 19:00 – 21:30

Në total do të realizohen 3 projekte reale.

Trajnimi do të realizohet pa pagesë.

Çdo student që përfundon trajnimin me sukses pajiset me çertifikatë.

Rezervo ulësen tënde
Numri i studentëve është i kufizuar

Për shkak të numrit të madh të të interesuarve trajnimi është hapur për të gjithë të interesuarit.

Bëhu pjesë e trajnimit