Prezantim i shkollës digjitale PËR PROGRAMERA në programin “Ritmi i ditës” në TVM2

Sot patëm kënaqësinë që së bashku me studentin tim të dalluar të bootcamp-it, Rigon Iseni, të prezantojmë punën dhe të arriturat e shkollës tonë në emisionin “Ritmi i ditës” në TVM2.

Ndër të tjera diskutuam edhe për:

  • Rëndësinë e programimit në jetën e të rinjëve
  • Sigurinë në internet
  • Trajnimet që ofrojmë
  • Storiet e suksesit (rasti i Rigon Isenit)
  • Hapat që duhet të ndjekë një i ri/e re për të u bërë programer/e
  • etj.

Video inçizimin e plotë mund ta përcillni më poshtë