Filloi bootcamp-i 12 me 85+ studentë

Sot me kënaqësi të veçant filluam bootcamp-in e njëmbëdhjetë me rradhë me 85+ studentë.

Për dallim nga bootcamp-et e kaluara, kësaj rradhe nuk kemi arritur të sigurojmë asnjë bursë.

Gjashtë muajt e ardhëshëm do të sjellin shumë surpriza dhe sfida për ndjekësit e trajnimit.

Edhe kësaj rradhe dy studentët e dalluar do të nisin punë praktike dhe do të përfitojnë dhuratë laptop Macbook Air M2, ndërsa, të tjerët do të sugjerohen nëpër kompani partnere të shkollës tonë.