Filloi Bootcamp-i 8 me 150+ studentë

Sot me kënaqësi të veçant filluam bootcamp-in e tetë me rradhë me 150+ studentë.

Pesë-gjashtë muajt e ardhëshëm do të sjellin shumë surpriza dhe sfida për ndjekësit e trajnimit.

Dy studentët e dalluar do të nisin punë praktike dhe do të përfitojnë dhuratë laptop Macbook Air M2, ndërsa, të tjerët do të sugjerohen nëpër kompani partnere të shkollës tonë.