Filloi Bootcamp-i 9 me 120+ studentë

Sot me kënaqësi të veçant filluam bootcamp-in e tetë me rradhë me 120+ studentë.

Pesë-gjashtë muajt e ardhëshëm do të sjellin shumë surpriza dhe sfida për ndjekësit e trajnimit.

Edhe kësaj rradhe dy studentët e dalluar do të nisin punë praktike dhe do të përfitojnë dhuratë laptop Macbook Air M2, ndërsa, të tjerët do të sugjerohen nëpër kompani partnere të shkollës tonë.