Në vizitë pune tek ministëri i Arsimit dhe i Shkencës, z. Jeton Shaqiri

Më datë 10 Qershor 2022 së bashku me studentin Rigon Iseni ishim të ftuar në vizitë pune tek ministëri i Arsimit dhe i Shkencës, z. Jeton Shaqiri.

Diskutuam rreth gjendjes së arsimit në RMV, ndikimin e mësimit joformal tek nxënësit/studentët, ndikimin e avansimeve teknologjike në arsim, …, etj.

Ministëri i dhuroi Rigonit një pllakë digjitale të programueshme dhe disa libra, dhe përgëzoi për suksesin e arritur përgjatë trajnimit Full-stack Web Developer që ofrohet nga shkolla digjitale PËR PROGRAMERA.