Filloi Bootcamp-i 6 me 150+ studentë

Sot me kënaqësi të veçant filluam bootcamp-in e gjashtë me rradhë me 150+ studentë.

Pesë-gjashtë muajt e ardhëshëm do të sjellin shumë surpriza dhe sfida për ndjekësit e trajnimit.

Pesë studentët e dalluar do të nisin me punë praktike, ndërsa, të tjerët do të sugjerohen nëpër kompani partnere të shkollës tonë.