Filloi Bootcamp-i 10 me 125 studentë

Sot me kënaqësi të veçant filluam bootcamp-in e dhjetë me rradhë me 125 studentë.

Për dallim nga bootcamp-et e kaluara, kësaj rradhe donatorët kanë ndarë 9 bursa për studentët në nevojë.

Pesë-gjashtë muajt e ardhëshëm do të sjellin shumë surpriza dhe sfida për ndjekësit e trajnimit.

Edhe kësaj rradhe dy studentët e dalluar do të nisin punë praktike dhe do të përfitojnë dhuratë laptop Macbook Air M2, ndërsa, të tjerët do të sugjerohen nëpër kompani partnere të shkollës tonë.