Studenti i dalluar i Bootcamp 7

Studenti i dalluar i Bootcamp 7 është Emrush Maliqi nga qyteti i Ferizajt, Republika e Kosovës.

Kriteret e përzgjedhjes: prezenca, aktiviteti, detyrat, kuizet, projektet personale dhe grupore.

Disa nga projektet e Emrushit i gjeni në vijim:

Në shenjë mirënjohje për angazhimin dhe zellin e treguar, shkolla jonë i mundësoi studentit kyçje në procesin e testimit për punë praktike, dhe i dhuroi një laptop të ri Macbook Air M2.