Filloi Bootcamp-i 7 me 200+ studentë

Sot me kënaqësi të veçant filluam bootcamp-in e shtatë me rradhë me 200+ studentë.

Pesë-gjashtë muajt e ardhëshëm do të sjellin shumë surpriza dhe sfida për ndjekësit e trajnimit.

Studenti i dalluar do të nisin me punë praktike dhe do të përfitoj dhuratë laptop Macbook Air M2, ndërsa, të tjerët do të sugjerohen nëpër kompani partnere të shkollës tonë.