Filloi implementimi i projektit “WordPress, Elementor dhe Siguria në WP”

WordPress, Elementor dhe Siguria ne WP

Me sukses filloi implementimi i projektit “WordPress, Elementor dhe Siguria në WP”.

Projekti është organizuar nga Shoqata Shqiptare Kibernetike, përkrahuar nga Ambasada Amerikane në Kosove dhe implementuar nga Qendra e Trajnimeve Online Milingona dhe shkolla digjitale PËR PROGRAMERA.